Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@11:34:44 GMT

ویژه برنامه‌های احیای شب‌های قدر در تلویزیون+ جدول پخش

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۵۳۸۲۱

ویژه برنامه‌های احیای شب‌های قدر در تلویزیون+ جدول پخش

به گزارش فارس، تلویزیون امسال هم مراسم احیای  3 شب 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان را به صورت ویژه و از نقاط مختلف کشور پوشش می دهد.

 

برنامه های شب نوزدهم ماه رمضان

شبکه یک سیما
از مشهد مقدس با سخنرانی آیت الله علم الهدی و مداحی احمد واعظی و قرائت دعای جوشن کبیر با نوای آقای اسلامی فر پخش می شود.

شبکه دو سیما
ساعت ۲۲:۴۵ از حرم حضرت معصومه(س) به روی آنتن می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رفیعی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و سیدمهدی میرداماد دعای شریف جوشن کبیر را قرائت می کند.

شبکه سه سیما
  از حسینیه همدانی ها ساعت ۲۳:۳۰ با سخنرانی شیخ حسین انصاریان و قرائت دعای جوشن کبیر از امامزاده قاضی الصابر علیه السلام توسط حاج میثم مطیعی پخش می شود.

شبکه چهار سیما
قرائت دعای جوشن کبیر توسط علی حسین نژاد را از مسجد مقدس جمکران  در ساعت ۲۴ و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین میرزامحمدی پوشش می دهد.

شبکه پنج سیما

ساعت ۲۲ از حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(علیه السلام) با قرائت دعا توسط حاج محمدرضا غلامرضا زاده ، سیدکریم موسوی و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عالی از این شبکه پخش می شود.

شبکه افق
از ساعت ۲۴ شب نوزدهم ماه مبارک از مصلی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حسینی قمی برنامه احیا را تقدیم مخاطبان می‌کند.
قرائت دعا در شب های قدر با نوای سعیدیان، سبحانی و قربانعلی و مداحی حاج احمد واعظی انجام خواهد شد.

شبکه آموزش سیما
ساعت ۲۴ از مرقد امام خمینی (ره) قرائت دعای جوشن کبیر را با نوای حمید رمضان پور و مداحی احمد شربیانی و در ادامه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین هاشمیان  پخش می کند.

شبکه جام جم  
دعای جوشن کبیر از حرم مطهر حضرت معصومه (س) با نوای سید مهدی میرداماد و سخنرانی و مراسم احیاء از حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام پخش می شود.

شبکه قرآن و معارف سیما  
در ساعت ۲۳ سخنرانی آیت الله میرباقری از حسینیه آیت الله حق شناس ( رحمت الله علیه) و قرائت دعا جوشن با نوای حاج مهدی سماواتی تقدیم مخاطبان می شود.
ویژه برنامه «روبراه » هم از کربلای معلی با مناجات خوانی به صورت زنده ساعت ۲۲ تقدیم مخاطبان خواهد شد.   

 

برنامه های شب بیست و یکم ماه رمضان و شب شهادت حضرت علی(ع)

شبکه یک سیما
 سخنران مراسم حرم علی ابن موسی الرضا(ع) حجت الاسلام و المسلمین رفیعی خواهد بود و آقایان شجاع و قانع به ذکر دعا  و مداحی می پردازند.

شبکه دو سیما
 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سعیدی و دعاخوانی عباس حیدرزاده از حرم حضرت معصومه (س) پخش می شود.

شبکه سه سیما
از حسینیه همدانی ها ساعت ۲۳:۳۰  با سخنرانی شیخ حسین انصاریان و قرائت دعای جوشن کبیر از امام زاده قاضی الصابر علیه السلام با نوای حاج میثم مطیعی پخش می شود.

شبکه چهار سیما
با قرائت دعای محمدرضا غلامرضا زاده و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین میرباقری از مسجد مقدس جمکران روی آنتن می رود.

شبکه پنج سیما
با قرائت دعای حاج احمد زین العابدین فرد، حسن شالبافان و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید حمید میرباقری پخش می شود.

شبکه افق
از مصلی امام خمینی (ره) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سعدی پخش می شود.
قرائت دعا درشب های قدر با نوای سعیدیان، سبحانی و قربانعلی و مداحی حاج احمد واعظی انجام خواهد شد.

شبکه آموزش
سخنران مراسم حجت الاسلام و المسلمین هاشمیان خواهد بود و سادات رضوی در شب شهادت امیرالمومنین علیه السلام به ذکر دعا و مناجات می پردازد.

شبکه جام جم
مراسم مناجات خوانی ، سخنرانی و احیاء از مشهد مقدس به روی آنتن می رود.

شبکه قرآن و معارف سیما
  از امامزاده صالح (ع)  با سخنرانی حجت الاسلام رئیسی روی آنتن می رود.ویژه برنامه «روبراه » هم از کربلای معلی با مناجات خوانی به صورت زنده ساعت ۲۲ تقدیم مخاطبان خواهد شد.

 

برنامه های شب بیست و سوم ماه رمضان

شبکه یک سیما
  حجت الاسلام و المسلمین عالی از مشهد مقدس سخنران خواهد بود و آقایان برادران و جعفر ملائکه مداحی خواهند کرد.

شبکه دو
با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین میرباقری و قرائت دعای حسن شالبافان و سیدعلی حسین نژاد از حرم حضرت معصومه (س) پخش می شود.

 شبکه سه سیما  
از حسینیه همدانی ها ساعت 23:20 با سخنرانی شیخ حسین انصاریان و قرائت دعای جوشن کبیر از امام زاده قاضی الصابر علیه السلام توسط حاج میثم مطیعی پخش می شود.

شبکه چهار سیما
    قرائت دعای جوشن کبیر با نوای عباس حیدرزاده و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مومنی از مسجد مقدس جمکران روی آنتن می رود.  

شبکه پنج سیما
با قرائت جوشن کبیر توسط حاج احمد زین العابدین فرد، مجتبی محمدبیگی ، مداحی علی فراهانی و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین رفیعی پخش می شود.

شبکه افق
حجت الاسلام والمسلمین هاشمی نژاد سخنران مراسم احیای این شب از امامزاده صالح (ع)خواهد بود.قرائت دعا با نوای سعیدیان، سبحانی و قربانعلی و مداحی حاج احمد واعظی انجام خواهد شد.

شبکه آموزش سیما
   از حرم امام خمینی (ره) با سخنرانی  حجت الاسلام والمسلمین هاشمیان پخش می شود و مداحان احمد خلف زاده و مهدی منصوری هم به ذکر دعا و مناجات می پردازند.

شبکه جام جم
  قرائت دعا توسط حاج میثم مطیعی از امام زاده قاضی الصابر(ع)، سخنرانی و احیاء از حرم مطهر امام رضا علیه السلام به روی آنتن این شبکه می رود.

شبکه قرآن و معارف سیما
مراسم احیاء از مصلی امام خمینی (ره) پخش می شود.
ویژه برنامه "روبراه " از کربلای معلی با مناجات خوانی به صورت زنده ساعت ۲۲ تقدیم مخاطبان خواهد شد. 

 

منبع: الف

کلیدواژه: سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سخنرانی حجت الاسلام سخنرانی حجت الاسلام قرائت دعای جوشن کبیر زاده قاضی الصابر ع دعای جوشن کبیر روی آنتن می رود تقدیم مخاطبان مناجات خوانی علیه السلام حضرت معصومه ویژه برنامه قرائت دعا حرم مطهر میثم مطیعی امام خمینی احمد واعظی پخش می شود خواهد شد حاج احمد توسط حاج ساعت ۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند

حسین قره: آقایان در تلویزیون که خیال خودشان را راحت کرده‌اند، انگار وقت و زمان و گوش و چشم سایر حواس و قوای فاهمه و... که مخاطبان دارند، مِلک حضرتشان است و تصمیم و کنترلش با خودشان نیست، اخیراً هم که دیگر تبلیغ نمی‌سازند، در واقع خود آگهی‌ها به سریال وسط فوتبال و سریال و... تبدیل شده است، شاید مخاطب یادش برود که داشت چه می‌دید و البته دیده شده بعضی از مواقع خود پخش هم یادش رفته و رفته‌اند برنامه بعدی.

تلویزیون شفاف‌سازی کند

اگر مخاطب تلویزیون باشید گاهی آن قدر تبلیغات طولانی است که نسبت به زمان پخش و قیمت ثانیه و دقیقه تبلیغات در تلویزیون این شائبه برایتان پیش می‌آید که صداوسیما در شکل کلی سهام‌دار آن کالا و خدمات است؛ چون واقعاً خارج توجیه است، مثلاً فرض بفرمایید یک نوعی از چرخ‌گوشت (تعمداً اسم و اصل برند و کالا را نمی‌گویم) هست که شما هر وقت تلویزیون را روشن کنید اول تبلیغ‌کنندگان آن را می‌بینید. اگر یک برند برنامه بلندمدتی داشته باشد که هر خانواده ایرانی (حدود ۲۵ میلیون خانوار) یکی از این وسیله را داشته باشند، حتی اگر ۸۰ درصد سود حاصل از هر دستگاه را صرفه تبلیغات تلویزیونی کند باز هم باتوجه‌به ساعات پخش در میان‌برنامه‌ها یا بین نیمه‌های فوتبال و... توجیه اقتصادی ندارد، آخر تبلیغات حاصل عدد و رقم است، یک برند این میزان از سود را هزینه می‌کند تا این میزان از بازار هدف محصولاتش را بخرند، آخر تک‌محصولی که بازار جهانی هم ندارد، این همه تبلیغ را با چه توجیه اقتصادی انجام می‌دهد. مگر اینکه مثلاً در آغاز سال با بخش آگهی تلویزیون یک قرارداد کلی بسته شده باشد که مثلاً N هزار ساعت بخش در سال به قیمت N میلیارد تومان و گرفتن دو نوع تخفیف، یکی از بابت این که کالا موردبحث تولید ایرانی است و حمایت از بازار داخلی است و دیگر اینکه چون قرارداد موردی نیست و کلی و سالانه است.

همین‌جا چند سرفصل وجود دارد که می‌شود درباره آن صحبت کرد. یک اینکه تقریباً قریب به‌اتفاق تبلیغات این چنینی را چند بازیگر و احتمالاً یک شرکت تبلیغاتی می‌سازند، پرسش اول این است، آیا محدودیتی و رانتی خاص برای سازندگان تبلیغات وجود دارد یا نه تصادفاً این اتفاقات رقم خورده است.

دوم اینکه اگر محدودیتی نیست آیا چنین شرایطی برای همه تولیدکنندگان ایرانی وجود دارد. اگر چنین است آیا تلویزیون فراخوانی عموماً داده است که شرایط برای همه کالاها و همه بازارها و خدمات وجود دارد و می‌توانند از این بستر استفاده کنند. اگر این فراخوان داده شده و اگر شرایط برای همه یکسان است، در بازار تولید داخلی هیچ برند دیگری تمایل به این همه ساعت پخش ندارد؟ که این خود چند سرفصل دیگر را باز می‌کند که آیا برندها و تولیدکنندگان به این نتیجه رسیده‌اند که همین میزان هم هزینه کردن در تلویزیون گران است و بازگشت سرمایه ندارد چرا که سرمایه گران‌بهای اجتماعی تلویزیون ریزش داشته است.

فقط یک نکته دیگر می‌ماند که در شرایط اجتماعی امروز و مسئله زنان به کار با مداقه نیاز دارد، آقایان ابتدا و میان و انتهای بعضی از برنامه‌های گفت‌وگومحور درباره زنان، تبلیغاتی را نشان می‌دهند که دغدغه زنان خانه‌دار این سرزمین خلاصه می‌شود در پوره سیب‌زمینی، این هم سطح سلیقه و دغدغه و بلندنظری، واقعاً خود حماسه است. (تأکید می‌کنم که آن تبلیغات می‌تواند در برنامه‌های آشپزی و یا سرگرمی محور پخش شود؛ ولی بعد از هر برنامه‌های منظور است.)

دوباره و بلکه شاید دوباره باید تأکید کنم که صداوسیما به دلیل اختصاص بودجه ملی - که امسال ۲۴ هزار میلیارد تومان به آن اضافه شده است - باید نسبت به تمام کنش‌ها و واکنش‌ها، برنامه‌سازی‌ها، تولیدات و... پاسخگو به ملت باشد. اگر تلویزیون خصوصی بود یا همچون شبکه نمایش خانگی منبع مالش از بخش خصوصی تأمین می‌شد، این همه تأکید لازم نداشت و آقایان جبلی و جلیلی که بر مسند و صندلی یگانه رسانه ملی نشسته تکیه زده‌اند باید برای تک‌تک اقدامات پاسخگو باشند.

هنرمندان و فاجعه تبلیغات در شبکه نمایش خانگی و سینما

همان‌طور که همه می‌دانیم، بسیاری از هنرمندان و نویسندگان و... حوزه سینما چشم و دل از تلویزیون بریده‌اند و به سینما و شبکه نمایش خانگی پناه برده‌اند و ناگفته نماند که هنرمندان ترازی هم چشم و دل از همه چیز شسته‌اند و در سکوت نشسته‌اند. شاید توجیه بسیاری این است که «به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل». به‌هرتقدیر کار ما قضاوت نیست و هر که هر چه خود می‌خواهد همان می‌کند؛ اما نکته کجاست، در شبکه نمایش خانگی و سینما که بخش خصوصی دستی در تولید آن دارد برای تأمین هزینه یا نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که نیتش سود کم و حضور در خلق هنر است و یا نه سرمایه‌گذاری که مثل هر تجارت و بازار و صنعتی به دنبال سود مکفی و به‌اندازه سرمایه است. بماند که هر کدام باشد مهم نیست مهم ارائه هنرمندانه تبلیغات در آثار است. این مسئله و پدیده هم مختص ما نیست، همه جهان گرفتار این نوع تولید تبلیغات هستند. این چرخه که باید کالای تولیدشده به دست مصرف‌کننده برسد و آن را مصرف کند که چرخه تولید دوباره بچرخد، هر چه هست فعلاً سرنوشت این عصر است؛ اما نوع ارائه آن بسیار مهم است.

تبلیغات گل درست حتی گرفتاری بزرگ‌ترین هنرمندان تاریخ معاصر بوده و هست. به‌خاطر دارم در یک نشست کارگردان فقید و بزرگ تئاتر جهان، پیتر بروک در زمان بخش یکی از جسورانه‌ترین آثارش (مهابهاراتا) در تلویزیون همین مشکل را داشته که هر ۱۵ دقیقه آن فیلم تئاتر قطع و برنامه به بخش آگهی می‌رفته است. این قطع حس و حال و هوا برای یک فیلم تئاتر و مخاطب و تولیدکنندگان آن عذاب‌آور بوده و پیتر بروک صحبت می‌کند و از سرمایه‌گذاران و گروه‌های تبلیغاتی می‌خواهد که اطلاعاتشان را در آخر و حتی تیتراژ بیاورند؛ ولی حس تماشاچی را در میانه اثر قطع نکنند. (نقل به مضمون عرض کردم؛ چون سال‌ها پیش این ویدئو را دیدیم.)

قاعده سریال ها و پخش‌های جهانی و تلویزیون‌ها خصوصی این است که هر ۲۰ دقیقه فرصتی یک تا دودقیقه‌ای به آگهی داده شود؛ اما اینکه در سریالی که هنرمندان برجسته در آن هستند به درودیوار آن تبلیغات چسبیده باشد و حتی در یک سریال مثلاً ساختمان مرکزی شرکت تبلیغ‌کننده دیده شود... (باز هم تأکید می‌کنم که از ارائه مصداقی واقعی پرهیز دارم) دیگر فاجعه گل درشتی است و از خارج از عرف تمام درس‌های تبلیغات است و قطعاً به ضدتبلیغ تبدیل می‌شود.

تبلیغات در عصر جدید با هنر گرافیک که هنری بصری است گره می‌خورد، مختصر و موجز و متناسب و با احترام به شعور مخاطب. اینکه در همه جای یک سریال نمای نزدیک بازیگر و سرش باشد و پشت سرش فلان شامپو که واقعاً ضدتبلیغ است. یکی از شروط استمرار یک هنر احترام به مخاطب است و هنرمندان آفرینشگر نباید اجازه دهند که تبلیغات غیرهوشمندانه و گل درشت به اعتبار آنان ضربه بزند.

توجه به تولید ملی و بهره‌مندی تولیدکنندگان که سالانه میلیون‌ها نفر از خدماتشان استفاده می‌کنند کار بسیار خوبی است، تبلیغات چنین پدیده‌ای است، اما استفاده در حد فوق ابزار و بی‌احترامی به مخاطب را باید خود هنرمندان فکری برایش بکنند. هنرمندانی که کار تبلیغات می‌کنند باید سرمایه‌گذاران را توجیه کنند که چه چیزی برای آنان مناسب است. تن‌دادن تمام به خواسته سرمایه‌گذار که احتمالاً خواسته‌ای داشته و اصرار دارد که در چنین شرایط اقتصادی پر ماجرایی سرمایه‌گذاری‌اش حداکثر سود را داشته باشد باید با قواعد هنر هم بخواند، برای اعتبار برندی که ساخته است حداقل بپذیرد که ارائه هنرمندانه کالا و خدمات برندش برای شرکت و تجارتش سودی بلندمدت خواهد داشت.

تبلیغات محیطی که در اختیار سینما و شبکه نمایش خانگی است هم یکی از سرفصل‌هایی است که می‌توان درباره آن نوشت که در این کوتاه نوشته نمی‌گنجد.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902705

دیگر خبرها

  • مراسم و محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شد
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران برای ۱۶ اردیبهشت ماه
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • جدول فیلم‌ های امروز تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت + ساعت پخش
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت شهادت امام صادق(ع)/ عزاداری شامگاه شهادت رئیس مذهب در بارگاه رضوی
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)